Wat is Soulfulness?

Meditation-Antahkarana-Spiral-between-heaven-and-earth-640x390

Soulfulness is zielenmeditatie die een verdieping vormt op Mindfulness Plus, maar kan ook los gevolgd worden. Je leert je contact met de Ziel, je Hogere of Ware Zelf, te intensiveren via diepe zielenmeditaties. Je gaat daadwerkelijk ervaren dat jij niet je lichaam, emoties of gedachten bent maar in werkelijkheid een Ziel die onderweg is naar een hoger bewustzijn. Hiervoor incarneert deze telkens in een verzameling lichamen en een persoonlijkheid.

Deze persoonlijkheid wordt ook het lagere zelf of het ego genoemd en is degene die het dagelijkse leven leidt en die zich identificeert met het lichaam, emoties of gedachten. Het is de bestuurder geworden terwijl hij de bijrijder zou moeten zijn en het stuur zou mogen overlaten aan het Hogere Zelf, oftewel de Ziel.

Wat gaan we doen en wat levert het op?

We maken in een groep op vier vrijdagen via diepe zielenmeditaties contact met de Ziel. De meditaties worden afgewisseld met kennisoverdracht en –uitwisseling over o.a. de definitie, ‘geschiedenis’ en ‘toekomst’ van de Ziel volgens de Tijdloze Wijsheid (Ageless Wisdom).

Je zet een synthese in gang tussen de Ziel en je persoonlijkheid, oftewel tussen het Hogere en het lagere zelf. Hierdoor zal het Hogere Zelf het stuur gaan overnemen van het tegenstribbelende lagere zelf en ga je steeds meer volgens de wetten van de Ziel leven.

Toegewijde dagelijkse uitlijning met de Ziel via meditatie zal uiteindelijk leiden tot een staat van toenemende vreugde, rust en stabiliteit. Dit is voor ons allemaal weggelegd. Deze training zal dit proces, mits je zelf dagelijks mediteert, versnellen. Na iedere bijeenkomst ontvang je hiervoor meditatieve oefeningen.

Een krachtige aanvulling op deze middagen is de avondcyclus Bewustzijnsontwikkeling volgens de Tijdloze Wijsheid.

Praktische informatie

  • Locatie: Zero-point Breda
  • Data: bij interesse nader te bepalen.
  • Tijdstip: idem.
  • Op donatiebasis. Voorgestelde donatie: 140 euro.
  • Meer info: info@sensability.nl, 076-5205351, 06-51811696.
  • Meld je hier aan..