Volle Maan Meditaties

Iedere Volle Maan is een belangrijk moment om gezamenlijk te mediteren omdat de Meesters van de Spirituele HiĆ«rarchie dan dichterbij zijn. Dit biedt de mogelijkheid om je te verbinden en subjectief werk te verrichten in meditatie met andere co-werkers en groepen op deze planeet. Dit vindt plaats gedurende vijf dagen – 2,5 dag voor en na de exacte Volle Maan tijd, met de 24-uursperiode voor de exacte tijd als de meest vruchtbare periode om deze bijdrage te leveren. Maar met name natuurlijk op het exacte tijdstip zelf.

Daarom organiseert Sensability op iedere Volle Maandag van 10.00 tot 12.00 uur (ook in de weekends) een Volle Maan Meditatie waarbij je van harte welkom bent. Onze suggestie voor een bijdrage bedraagt 20 euro, maar minder of meer mag ook. Kijk maar wat je wilt bijdragen.

Meld je hiervoor telkens per mail aan.

De belangrijkste Volle Maan van het jaar is het Wesak Festival. Dit is het hoogtepunt van het spirituele jaar omdat de Boeddha zich dan weer voor even verbindt met de Aarde. Dit jaar valt dit op vrijdag 18 mei.

“De maand Mei is van diepe betekenis voor allen die gelieerd zijn aan de Grote Witte Broederschap (zoals alle ware esoterici dat zijn), omdat dan het Wesak Festival plaatsvindt dat een diepe betekenis heeft. De periode is er altijd een van primair belang en bijzondere mogelijkheid…” (Esoteric Psychology II, Alice Bailey, p. 683)

“Stier-Wesak is werkelijk het hoogtepunt van het jaar omdat dan een uitlijning plaatsvindt tussen onze meest verheven planetaire gidsen en de mensheid. De driehoek van Boeddha, Christus en Sanat Kumara (zowel in het etherische als het fysieke veld) is in een heilig ritueel verbonden met de verzamelde Meesters van Wijsheid, die op hun beurt weer zijn uitgelijnd met hun respectievelijke straal ashrams van menselijke aspiranten, discipelen en ingewijden.” (Nieuwsbrief Esoteric Astrologer mei 2019)

Meldt je hier aan voor deze belangrijke Volle Maan Wesak Meditatie op zaterdag 18 mei van 10.00 tot 12.00 uur.