Foto Eric_2013Mijn achtergrond

Als manager en leidinggevende heb ik in verschillende organisaties veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen. In 1999 gooide ik het roer drastisch om en ging ik op zoek naar mijn passie en missie in dit leven. Ik leerde dat ik mijn missie niet kon bedenken, maar dat ik ermee geboren was en dat ik ernaar moest zoeken. Ik diende hem te ont-dekken en ont-wikkelen.

Mijn missie

Na enige tijd zoeken besefte ik: dát is wat ik ben, een zoeker, een ont-dekker! Ik zoek naar de waarheid, naar bevredigende antwoorden op de grote levensvragen. Ik wil weten wie ik werkelijk ben, waarom wij hier met zijn allen zijn en wat de betekenis is van dit leven. Dat is nogal groot, ik weet het, maar dit is nu eenmaal wat mij drijft, waarvoor ik ’s ochtends mijn bed uit kom. Ik zoek naar hout snijdende kennis over de onzichtbare werkelijkheid achter de zichtbare wereld der verschijnselen. De zichtbare wereld is namelijk slechts het gevolg en ik ben op zoek naar de niet direct zichtbare oorzaak.

Zo is bijvoorbeeld ons gedrag een zichtbaar gevolg, maar waardoor wordt het veroorzaakt? De oorzaken liggen altijd op een hoger, minder zichtbaar niveau. Als we die leren ontdekken kunnen we eraan gaan werken waardoor ons gedrag verandert. Het is mijn missie om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar de oorzaken (bewustwording) en vervolgens in de heling en transformatie ervan. Dit zal je dichter bij je ware zelf of essentie brengen, waardoor je beter weet wie je werkelijk bent en waarom je hier bent.

Hoe meer mensen weten wie ze werkelijk zijn en waarom ze hier zijn, hoe liefdevoller ze naar zichzelf en naar elkaar zullen zijn. Hierdoor wordt de wereld een betere plaats en daar draag ik graag mijn bescheiden steentje aan bij.

Voel jij je aangesproken? Bel of mail me dan gerust!

Ervaring en opleidingen

  • Mijn ervaring als manager en leidinggevende.
  • Mijn eigen ervaringen op mijn persoonlijke ontwikkelingspad.
  • Naast een professionele coachopleiding een brede stroom van aanverwante opleidingen.

Neem bij vragen of voor een afspraak gerust contact op.