7ffa57ccd1eead9b1afa51c2d68dd95b.jpg

De holistische en spirituele mens

“Jij bent geen mens die een geestelijk avontuur beleeft, maar een geest die een menselijk avontuur beleeft”. (Teilhardt de Chardin)

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten met bijbehorende valkuilen. Tegelijk maken we allen onderdeel uit van een groter samenhangend geheel. Dit verbindt ons en helpt ons in tijden dat het minder gaat. In de loop van ons leven komen we allemaal op kruispunten waarbij we voor (fundamentele) keuzes staan. Daar kunnen we soms wat hulp bij gebruiken, bijvoorbeeld van een coach. Een coach die jouw unieke constellatie en verborgen kwaliteiten herkent.

Mijn uitgangspunt is dat wij als mens veel meer en veel groter zijn dan onze persoonlijkheid met zijn fysieke lichaam, zijn emoties en gedachten. Mijn coaching richt zich op jou als holistisch wezen. Jij hebt een persoonlijkheid met een fysiek lichaam, emoties, gedachten en overtuigingen. Maar daarnaast ben je in essentie een ziel, hoger zelf en spirit. Hiermee komen we op het spirituele en esoterische vlak. Dit is mijn grootste expertise, maar is niet voor iedereen bestemd. Als je hier iets mee hebt en naar je werkelijke kern wilt gaan, dan ben je bij mij wellicht aan het juiste adres. Je kunt hier alvast wat meer over lezen bij Tijdloze Wijsheid.

Achter de vraag waarmee jij komt, zit meestal een vraag die op een dieper/hoger niveau ligt. Samen gaan we uitvinden waar het werkelijk om gaat zodat je aan échte oplossingen kunt gaan werken. De uiteindelijke oplossing ligt altijd in jezelf. Uiteindelijk moet jij zelf het werk doen, maar je hoeft het niet alleen te doen! Ik sta graag voor je klaar om je hierin te begeleiden.

Aanpak en traject

  • Een traject start met een eerste oriënterend coachinggesprek van circa 1½ uur, waarin jouw coachvraag of datgene waar je tegenaan loopt het uitgangspunt is. Dit is meer dan alleen een intakegesprek, we gaan meteen aan het werk. Daarom brengen wij dit gesprek in rekening. Uiteraard beslis je zelf of je daarna verder wilt gaan.
  • Eventueel is eerst ook een korte gratis kennismakingssessie mogelijk via whatsapp, zoom of facetime.
  • Na het oriënterende gesprek kun je een traject van een aantal sessies afspreken. Ook kun je kiezen voor een open traject waarin je na iedere sessie kunt beslissen of je door wilt gaan. Je hebt hierin altijd een volledig vrije keuze. Iedere sessie duurt ongeveer 1½ uur. In het algemeen duren trajecten niet lang, gemiddeld vier tot zes sessies. Sommige klanten kiezen voor langere trajecten of komen na verloop van tijd terug voor een of meerdere vervolgsessies.
  • Vaak zet ik in de loop van het traject Ademflow in, omdat dit de snelste manier is om je belemmeringen te transformeren en je verbinding met je Ziel en Hogere Zelf te versterken.

Investering

Voor particuliere klanten hanteer ik in principe 100 euro, ongeacht de duur van de sessie. Maar ik houd rekening met draagkracht, dus als dit echt niet haalbaar is valt dit te bespreken.

Voor organisaties werk ik met een uurtarief op offertebasis, afgestemd op grootte en draagkracht van de organisatie.

Neem gerust contact op om dit verder te bespreken.