Mandala 0292

Met Ademflow:

 • krijg je meer energie
 • voel je je vitaler
 • bevrijd jezelf van belemmerende emoties en gedachten
 • ga je voorbij het denken en praten, rechtstreeks naar je gevoel
 • herstel of versterk je de verbinding met je Ziel en Hogere Zelf
 • werk je aan je fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid

Ademflow ademtherapie in Breda 

Heb je het gevoel dat je jezelf te veel beperkt in je doen en laten?  Heb je last van slepende fysieke, emotionele of mentale klachten? Zoals bijvoorbeeld kortademigheid, hyperventilatie, stress, vermoeidheid, somberheid, een gevoel van doelloosheid, of overmatig piekeren? Of ben je de verbinding met de Ware Zelf kwijt, weet je niet wat je wilt, wat je hier doet, wat je (levens-)doel is? Dan is de Ademflow ademtherapie interessant voor je. 

Eindelijk wordt de ademhaling nu ook in de reguliere gezondheidszorg en media gezien als zeer belangrijk bij herstel van allerlei soorten klachten. 

Ik ben reeds sinds 2002 gecertificeerd ademtherapeut in Breda, en zorg samen met mijn klanten dat fysieke, emotionele, mentale of spirituele klachten worden verholpen. 

Ben je benieuwd of dit ook iets voor jou kan betekenen? Lees dan hieronder verder over mijn ademtherapie of neem vrijblijvend contact op. 

Wat is Ademflow ademtherapie? 

Ademflow ademtherapie is een manier om fysieke, emotionele, mentale of spirituele klachten en blokkades op te lossen en je meer in lijn te brengen met wie je werkelijk bent. Denk hierbij aan (werk)stress, burn-out, depressie, faalangst, hyperventilatie, ‘chronische’ pijn en migraine. Allemaal signalen van de ziel dat je niet in lijn loopt met je missie in dit leven. Door middel van de techniek van verbonden ademhaling (zonder pauze tussen in- en uitademing en vice versa) adem je een sterk verhoogde dosis levensenergie in die helend en transformerend werkt en blokkades oplost. Daarmee maak je tegelijkertijd de weg vrij tot een hechter contact met je Hogere of Ware Zelf, waardoor je missie duidelijker zal worden en je levensenergie vrijer en rijkelijker kan stromen. Mijn ademtherapie is gebaseerd op de Transformational Breathing methode van grondlegster Judith Kravitz waarmee ik sinds 2002 meer dan duizend klanten geholpen hebben om (vreugde)voller in het leven te staan.   

Klachten door een verkeerde ademhaling 

Sta jij weleens stil bij je ademhaling? Grote kans van niet, want het is toch logisch dat we ademen? Toch kan de manier waarop je ademt een grote invloed hebben op hoe jij je voelt. Sterker nog, je ademhaling vertelt hoe je leeft en waar jij jezelf (meestal onbewust) beperkt. Ook laat deze zien of je meer vanuit je hart of hoofd leeft en of je kunt genieten van het leven of gebukt gaat onder negatieve gedachten en gepieker. 

Onbewust onderdrukken veel mensen namelijk hun emoties en gevoelens door hun manier van ademen. Dit kan zijn omdat je beperkt ademt (zoals bijna iedereen), je jezelf niet kan accepteren zoals je bent of bang bent voor het oordeel van anderen. Hierdoor slik je jouw emoties weg en houd je je adem in. Dit resulteert vaak in emotionele en mentale blokkades zoals angst, boosheid of somberheid en/of fysieke klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, hyperactiviteit, hyperventilatie en astma. Het kan zelfs uitmonden in depressie of een burn-out. 

Gelukkig is het deze zelfde ademhaling die een helend effect heeft en de oplossing biedt zodra je leert om diep en volledig adem te halen. 

Hoe verloopt een sessie Ademflow?

Een Ademflow sessie duurt in totaal ongeveer anderhalf uur en start met een intakegesprek. In dit gesprek bespreken we jouw klachten, ambitie, doel of intentie waar je naartoe wilt werken. Na dit gesprek volgt de ademsessie waarin we 45 minuten bezig zijn met de Ademflow ademtechniek. Onder mijn begeleiding, maar vooral onder de begeleiding van je eigen Hogere Zelf, werk je aan je ademhaling en leer je deze volledig te openen. Zonodig zet ik tijdens de sessie energetische technieken als de Jassentechniek in om je energievelden te reinigen. Aan het einde van de sessie ontvang je een Oneness Deeksha. We sluiten de sessie af met een nagesprek waarin we jouw ervaringen bespreken. 

Na de eerste sessie krijg je ook ademoefening mee die je dagelijks zelf thuis uitvoert. Dit versterkt de positieve effecten van de ademsessie en leert je lichaam volledig te ademen waardoor zijn zelfgenezend vermogen hersteld of versterkt wordt. 

De ademruimte

Waarvoor is Ademflow ademtherapie geschikt? 

De Ademflow techniek is voor iedereen die een persoonlijk verlangen heeft naar meer heelheid in zijn of haar leven. Het is geschikt voor alle leeftijden en vraagt geen speciale fysieke inspanning. Je kunt bij mij dan ook terecht voor zeer uiteenlopende fysieke, emotionele, mentale en ook spirituele zaken zoals: 

 • Ademproblemen zoals astma, bronchitis, hyperventilatie en longemfyseem 
 • Rug- en hoofdpijnklachten
 • Vermoeidheid
 • Somberheid, depressie of piekeren 
 • Burn-out  
 • Faalangst 
 • Verwerking van emoties en trauma’s
 • Het diepe verlangen om de ziel te ontmoeten 

Het is niet zo dat de hierboven genoemde fysieke problemen altijd geheel worden opgelost, zoals bijvoorbeeld longemfyseem. Maar het levert altijd verlichting op.

Wil je weten of je bij mij terecht kunt? Vraag dan direct een vrijblijvend online consult aan. 

 

Resultaat Ademflow ademtherapie 

Door je ademhaling volledig te openen gaat je energie stromen en laat je spanningen en beperkingen los op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Veel klanten ervaren na een ademsessie extatische en zeer vreugdevolle ervaringen die gepaard gaan met veel energie. Voor de langere termijn zorgt de Ademflow ademtherapie dat eventuele klachten aanzienlijk verminderen of zelfs geheel verdwijnen, en dat je meer in lijn gaat leven met je zielenmissie waardoor je gelukkiger en doelgerichter door het leven gaat. 

Reacties van klanten 

“Goeie sessie gisteren en met een magistrale uitwerking… De boel stroomt weer volop.”
Deelnemer Individuele sessie Ademflow
“Dank je wel voor vandaag. Geen woorden voor. Vanochtend zei ik nog tegen iemand dat het lijkt of ik het afgelopen jaar mijn basisgevoel van geluk ben kwijt geraakt. Vandaag heb ik het weer gevonden in een ontzettend mooie sessie.”
Deelneemster Individuele sessie Ademflow
“Heel bijzonder wat er allemaal gebeurd is vanmorgen, het is nog aan het landen, en niet te beschrijven hoe mooi en belangrijk deze ervaring is voor mij. Ik vind het heel bijzonder hoe jij mij hier bij begeleidt, Hartelijk dank!”
Deelnemer Individuele sessie Ademflow

Kosten ademtherapie in Breda 

Ik denk zelf liever in opbrengsten dan in kosten. De opbrengsten van deze therapie overtreffen de kosten ruimschoots, dat kan ik je verzekeren. We spreken samen een vast bedrag af, ongeacht de lengte van de sessie. Ik houd daarbij rekening met de draagkracht.

Daarnaast bied ik ook ademtherapie en coaching voor bedrijven. In dit geval spreken we een uurtarief af dat in lijn is met de grootte en draagkracht van de organisatie. 

Neem contact op met jouw ademtherapeut 

Wil je meer weten over Ademflow of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een online consult aan. Dan bekijken we samen hoe we jou van je klachten af kunnen helpen.