Wat is de Jassentechniek?

Bij de Jassentechniek verbindt de therapeut zich met een hoge energetische (universele) frequentie, waarmee energetische ballast bij de klant wordt verwijderd. ‘Jassen” met energetische ballast worden uitgetrokken,  zoals bijvoorbeeld de traumajas, de projectiejas, de energetische verbindingenjas, de karmajas en nog veel meer. Transformeren gaat veel sneller als de Jassen eenmaal uit zijn.

Foto Jassentechniek

Sensability en de Jassentechniek

Eric Huysmans heeft in 2006 de opleiding Jassentechniek afgerond en is sindsdien gecertificeerd Jassentechniek-therapeut. Hij past deze techniek inmiddels niet meer expliciet toe. Zonodig zet hij het wel in tijdens een ademsessie (zie Ademflow). Deze combinatie blijkt heel goed te werken en is zeer krachtig.

Wat levert het op?

De Jassentechniek is een krachtige en elegante reinigingstechniek die je het volgende oplevert:

  • Bevrijding van energetische ballast die je in de loop van je leven (en ook in vorige) hebt opgebouwd.
  • Vrijmaking van energie en onontgonnen kwaliteiten.
  • Letterlijk een lichter en vrijer gevoel.
  • Het maakt de weg vrij voor een makkelijkere en meer diepgaande transformatie van fysieke, emotionele, mentale en spirituele blokkades.

Persoonlijk voorbeeld

Nadat bij mij de jassen waren uitgetrokken merkte ik dat ik, na een transformatieperiode van enkele maanden, veel meer energie had en dat de weg was vrijgemaakt voor nieuwe onontgonnen wegen. Zo ben ik daarna mijn lang gewenste droom om boeken te schrijven en lezingen te geven gaan waarmaken en heb ik nieuwe wegen ontdekt om mijn missie (zie Eric Huysmans) te gaan leven. Hieronder vallen ondermeer mijn reizen naar India naar de Oneness University (zie Oneness Deeksha), de ontdekking van de esoterie en mijn studie naar the Ageless Wisdom.