albis2brabantse-delta2canguru2de-baak2de-kaasboerin2de-reiskoffer2expertum2fontys2globe2hertoghs2logos2luyten2makro2mercedes-benz2mercedes-benz2mn2peek2produmex2sap2sap2veja2volks-universiteit2webcolors2

Wat is onze primaire doelgroep?

Organisaties met aan het hoofd een leider:

  • die hart heeft voor het welzijn en de ontwikkeling van zijn of haar mensen en van zichzelf;
  • die zijn organisatie ziet als een levend organisme met bewustzijn dat gevoed en ontwikkeld dient te worden;
  • die spiritueel en emotioneel bewust is
  • die zijn organisatie naar een hoger niveau wil dragen;
  • die duurzame produkten of diensten wil leveren;
  • die als missie heeft om met zijn produkt of dienst iets bij te dragen aan een betere samenleving;
  • die niet alleen gefocust is op het maken van zo veel mogelijk winst.

Wij coachen los van inhoud, branche of bedrijfsomvang, en zijn beschikbaar voor ZZP-ers, directeur-eigenaren en organisaties van iedere omvang.

 Business spiritualiteit, bedrijfsbrochureAarde in handen

Referenties:

“Eric is een gedegen en ervaren luisterend oor en klankbord voor ieder niveau leidinggevenden t/m executives op C-level. De klant kan zijn ideeën, uitdagingen en twijfels vrijuit en in vertrouwen uiten. Eric luistert aandachtig en zonder oordeel of inhoudelijke mening en daagt de klant op een veilige en rustige manier uit door zijn scherpe waarnemingen en vragen die to-the-point en relevant zijn. De klant komt hierdoor verder in zijn denkproces en wordt geïnspireerd tot nieuwe ideeën en het aanspreken van zijn creatieve vermogens.”
CEO
“Op basis van een buitengewoon prettig, no nonsens een-op-een gesprek van ongeveer anderhalf uur weet Eric de kern van zijn klanten snel, helder, goed en to the point te analyseren en te verwoorden. De combinatie van rustig luisteren met snedige, diepgaande waarnemingen creëren een setting waarin de klant de volle aandacht krijgt en zich veilig en op zijn gemak voelt.”
Domeinregisseur bij een gemeente
“Eric is jaren de coach van Luyten geweest en leverde daarmee een directe bijdrage aan onze missie: het ont-wikkelen van mensen. Mede dankzij zijn inspanningen zijn er veel blokkades weggewerkt bij onze mensen. Het teamgevoel is enorm verbeterd en wij zijn in een flow gekomen. Ook heeft hij ons geholpen met het combineren van Ziel en Zakelijkheid, wat ons in 2015 zelfs de award van het ‘Slimste bedrijf van Nederland’ heeft opgeleverd.”
Jack Vos Voormalig directeur-eigenaar Luyten Adviesgroep
“Eric is niet alleen een goede coach en inspirator, hij weet vanuit zijn managementervaring ook heel pragmatisch waar de knelpunten zitten en hoe je deze kunt oplossen”
Onno Adriaanse Voormalig Managing Director Mercedes-Benz Dealer Bedrijven
“Eric geeft mij steeds nieuwe inzichten over complexe levensvragen, zowel zakelijk als privé. Hierdoor worden blokkades naar positieve energie stuk voor stuk weggewerkt en kan ik mijn doelen en idealen beter bereiken. Met name de ademtechniek is iets dat zelfs de meeste rationele persoon zelf zou moeten ervaren. Eigen ervaring is immers de beste overtuiging”. 
Jack Vos Directeur-eigenaar Luyten Adviesgroep
“The Return on Investment of this coaching is extremely high.” 
Bruno Kindt Director HR, SAP Belux
“I am very grateful to have met Eric through his coaching services he is providing to SAP Belgium team members. Eric has the natural gift of picking up small details that allow him to make a cristal clear picture of certain traits and specific human behaviour. This allows him to give feedback with extremely helpfull insights and suggestions for exploring new behaviours. Above all, Eric is a very pleasant person to listen & talk to, a truly sincere and highly skilled coach. Highly recommended!”
Lawrence Steeman Former Sales Director, SAP Belux
“Goeie sessie gisteren en met een magistrale uitwerking… De boel stroomt weer volop.”
Deelnemer Individuele sessie Ademflow
“Dank je wel voor vandaag. Geen woorden voor. Vanochtend zei ik nog tegen iemand dat het lijkt of ik het afgelopen jaar mijn basisgevoel van geluk ben kwijt geraakt. Vandaag heb ik het weer gevonden in een ontzettend mooie sessie.”
Deelneemster Ademflow
“Heel bijzonder wat er allemaal gebeurd is vanmorgen, het is nog aan het landen, en niet te beschrijven hoe mooi en belangrijk deze ervaring is voor mij. Ik vind het heel bijzonder hoe jij mij hier bij begeleidt, Hartelijk dank!”
Deelnemer Individuele sessie Ademflow
“Hallo Eric, Ik wil je graag laten weten dat ik elke dag de 100 verbonden ademhalingen doe en dat dat mij zò goed doet! Fysiek en geestelijk tegelijk. Het geeft rust, helderheid, kracht. Ik zou niet meer zonder kunnen…Ik heb nu ook twee keer de lange zelfsessie gedaan. Weer héle ervaringen van emoties (verdriet) die gewoon eruit stroomden, die me daarna een totaal bevrijd en vredig gevoel gaven. Echt heel fijn dat ik dit allemaal geleerd heb bij jou!”
Deelneemster Cyclus Ademflow

Opmerkingen van bezoekers van lezingen en cursussen:

“Eric beheerst de kunst om grote vraagstukken op een humoristische en relativerende manier te beschrijven en spaart daarbij zichzelf niet.”

“Knap gedaan, veel kennis! Mooie groepsmeditatie en energie.”

“Ik ken Eric zowel als high level coach, spreker en gedreven schrijver. Hij heeft in zijn leven bijzondere transformaties doorgemaakt; meest opmerkelijk die van bankier naar spiritueel coach en gids. Hij beheerst vele technieken om cliënten (zakelijk en particulier) te helpen bij hun bron te komen en van daaruit de draad weer op te pakken. Eric levert brandstof voor de ziel. Ik beveel hem dan ook van harte aan.”

“Eric belicht verschillende (ingewikkelde) scenario’s en vat deze samen op een zeer toegankelijke, humoristische en heldere wijze. Zijn persoonlijke en ook kritische blik is hierbij een erg prettige toevoeging. Hiernaast wordt de luisteraar aangespoord om de eigen waarheid te ontdekken en hier ook naar te handelen.”

“Eric vertelt op een heldere en bezielde manier over zijn proces, weet me met name door zijn eerlijkheid te raken. Hierdoor is zijn verhaal op vele vlakken herkenbaar en nodigt het uit tot een nader zelfonderzoek (en zelfrelativering).”