Wil jij effectiever worden, meer richting geven aan je eigen leven, en/of jezelf werkelijk leren kennen?

Laat je dan begeleiden in een of meer van de volgende aspecten:

Bewustwording

Persoonlijk leiderschap en persoonlijke groei beginnen met bewustwording en zelfkennis. Bewustwording van ineffectieve gedragspatronen, van je blinde vlekken en de onbedoelde gevolgen van je denken en doen, van wat je communiceert en welke effecten dat heeft op je omgeving. Ook bewustwording waarom je zo communiceert, van je automatische programma’s en innerlijke drijfveren. Zolang je niet weet wat je doet ben je ‘onbewust onbekwaam’ en kun je ook niets veranderen.

Persoonlijke effectiviteit

Bewustwording van je minder effectieve gedrag brengt je van ‘onbewust onbekwaam’ naar ‘bewust onbekwaam’. Je begint dan door te krijgen dat jij zelf de (ongewenste) situaties in je leven creëert. Maar je bent nog niet (altijd) in staat om gewenste situaties te creëren. Ik coach je graag in het vergroten van je effectiviteit zodat jij je doelen gaat bereiken, zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Zo ga je steeds meer leiderschap over jezelf nemen en word je steeds vaker ‘bewust bekwaam’.

Effectieve communicatie

Je communiceert altijd iets, ook als je niets zegt (non verbale communicatie). En met jouw communicatie creëer je iets. Daarom is het belangrijk om te weten wat je communiceert en wat de effecten daarvan zijn. Dit stelt je in staat om te gaan werken aan effectievere communicatie, waarmee jij gaat bereiken wat je wilt bereiken.

Innerlijke kracht

Net zoals iedereen heb jij in de loop van je leven strategieën aangeleerd om te kunnen overleven. Door aanpassing aan de buitenwereld ben je het zicht op je authentieke zelf steeds meer kwijt geraakt. Onbewust is je innerlijke kracht ondergesneeuwd door een streven naar externe controle, en is het voorkomen van controleverlies de leidraad van je handelen geworden. Ik help je om weer vertrouwd te raken met je eigen hulpbronnen, om naar binnen te kijken en je authentieke kracht terug te vinden.

“Jij beschikt zelf over alle hulpbronnen die je nodig hebt en je kunt veel meer dan je denkt”.

De holistische en spirituele mens

“Jij bent geen mens die een geestelijk avontuur beleeft, maar een geest die een menselijk avontuur beleeft”. (Teilhardt de Chardin)

Jij bent als mens veel meer en veel groter dan de meesten van ons beseffen. Mijn coaching richt zich op jou als holistisch wezen. Jij hebt een persoonlijkheid met een fysiek lichaam, emoties, gedachten en overtuigingen. Maar daarnaast ben je in essentie een ziel, hoger zelf en spirit. Hiermee komen we op het spirituele en esoterische vlak. Dit is mijn grootste expertise, maar is niet voor iedereen bestemd. Als je hier in wilt gaan en naar je werkelijke kern wilt dan kun je hier meer over lezen bij Tijdloze Wijsheid.

Achter de vraag waarmee jij komt, zit meestal een vraag die op een dieper/hoger niveau ligt. Ik help je om uit te vinden waar het werkelijk om gaat zodat je aan échte oplossingen kunt gaan werken.  De uiteindelijke oplossing ligt altijd in jezelf. Uiteindelijk moet jij zelf het werk doen, maar je hoeft het niet alleen te doen! Ik sta voor je klaar om je te helpen.

Zie voor meer informatie aanpak en traject.