Combineren van ziel en zakelijkheid

Business spiritualiteit gaat over de verbinding tussen zakendoen en de innerlijke (of spirituele) kracht die in iedereen aanwezig is. Ik coach ondernemers en medewerkers in het ontginnen van die kracht en in het samenbrengen van hoofd (ratio) en hart (ziel, intuïtie). Hierdoor komen er andere, vaak onvermoede en verrassende, antwoorden op vraagstukken, conflicten of uitdagingen. Deze antwoorden komen uit onszelf, uit onze innerlijke (of spirituele) bron. Ze zijn reeds aanwezig en dienen alleen maar ontgonnen, of ont-dekt te worden. Business spiritualiteit, businessspiritualiteit, business-spiritualiteit Breda.

Business spiritualiteit, bedrijfsbrochureBusiness spiritualiteit, mediterende man

Ont-dekken van bezielde missie

Sensability is aanspreekpunt voor organisaties die wezenlijke vernieuwing van binnenuit nastreven en die op zoek zijn naar hun ware missie. Niet een missie zoals die vaak in mission statements beschreven staat (“wij willen de grootste zijn in….”), maar een werkelijk bezielde missie, oftewel het hogere doel waaruit de organisatie zijn bestaansrecht ontleent en van waaruit het een wezenlijke bijdrage levert aan een betere samenleving.

Mijn aanpak

In overleg maken we samen een maatwerk aanpak met een mix van individuele – en inspiratie- en bewustzijnssessies, waarbij we een of meerdere van onze methoden naar behoefte kunnen inzetten.

Je bent van HARTE welkom om hierover van gedachten te wisselen. Maak gerust een afspraak.