Combineren van ziel en zakelijkheid

Business spiritualiteit gaat over de verbinding tussen zakendoen en de innerlijke (of spirituele) kracht die in iedereen aanwezig is. Wij coachen ondernemers en hun medewerkers in het ontginnen van die kracht en in het samenbrengen van hoofd (ratio) en hart (ziel, intuïtie). Hierdoor komen er andere, vaak onvermoede en verrassende, antwoorden op vraagstukken, conflicten of uitdagingen. Deze antwoorden komen uit de mensen zelf, uit hun innerlijke (of spirituele) bron. Ze zijn reeds aanwezig en dienen alleen maar ontgonnen, of ont-dekt te worden. Business spiritualiteit, businessspiritualiteit, business-spiritualiteit Breda.

Hoe wordt je het Slimste Bedrijf van Nederland?

“Eric is al 4 jaar onze coach en levert daarmee een directe bijdrage aan onze missie: het ont-wikkelen van mensen. Mede dankzij zijn inspanningen zijn er veel blokkades weggewerkt bij onze mensen. Het teamgevoel is enorm verbeterd en wij zijn in een flow gekomen. Het combineren van Ziel en Zakelijkheid heeft ons in 2015 zelfs de award van het Slimste bedrijf van Nederland opgeleverd.” (Jack Vos, directeur-eigenaar van Luyten Adviesgroep.)

Business spiritualiteit, bedrijfsbrochureBusiness spiritualiteit, mediterende man

Ont-dekken van bezielde missie

Sensability is aanspreekpunt voor organisaties die wezenlijke vernieuwing van binnenuit nastreven en die op zoek zijn naar hun ware missie. Niet een missie zoals die vaak in mission statements beschreven staat (“wij willen de grootste zijn in….”), maar een werkelijk bezielde missie, oftewel het hogere doel waaruit de orgisatie zijn bestaansrecht ontleent en van waaruit het een wezenlijke bijdrage levert aan een betere samenleving.

Onze aanpak

In overleg met jou stellen we een maatwerkaanpak samen met een mix van individuele – en teamcoaching, en inspiratie- en bewustzijnssessies, waarbij we een of meerdere van onze methoden naar behoefte kunnen inzetten.

 

Je bent van HARTE welkom om hierover van gedachten te wisselen. Maak gerust een afspraak.