Individu – team – individu

De hoofdmoot van onze coaching bestaat uit individuele coaching. In tegenstelling tot de meeste trainer/coaches, die primair trainer zijn en secundair coach, zijn wij primair coach en secundair trainer. Bij voorkeur bieden wij een combinatie van individuele coaching en teamcoaching aan. Uit ervaring weten wij dat dit de beste garantie geeft om nieuwe inzichten eigen te maken en daadwerkelijk in de praktijk toe te passen. Maar de gecombineerde aanpak is geen must. Wij doen ook veel trajecten die alleen uit individuele sessies bestaan.

man-metpijlTeamcoaching

Wanneer er sprake is van een gecombineerd traject krijgen de deelnemers aan het eind van de teamsessies gerichte opdrachten mee om in de praktijk mee te oefenen. In de individuele coaching tussen de teamsessies door worden zij op specifieke vragen en problemen gecoacht en zonodig extra uitgedaagd om de nieuwe inzichten daadwerkelijk toe te passen. Ook gebruiken wij onze observaties tijdens teamsessies in de individuele coaching. Alles wat iemand zegt, doet of uitstraalt zegt iets over die persoon. Iemand kan zijn gedragspatronen niet niet laten zien. Wij zijn getraind in het waarnemen van gedragspatronen en gebruiken dit voor positieve en opbouwende interventies.

Traject

Een traject bestaat in de regel uit 4 tot 6 individuele coachsessies per deelnemer. Dit kan desgewenst worden afgewisseld met 2 á 3 teamsessies van ieder een dag of dagdeel. Tussen de teamsessies zit minstens 1 individuele sessie. Individuele coachsessies vinden naar keuze plaats bij SensAbility of bij de opdrachtgever. De sessies duren gemiddeld 1 ¼ uur. Voor teamsessies en trainingen wordt altijd een externe locatie gekozen.

In het algemeen zijn wij langdurig aan onze opdrachtgevers verbonden. Dit is nooit zo gepland bij aanvang, maar het blijkt zich in de praktijk vaak zo te ontwikkelen. Persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling is voor iedereen een levenslang proces. Onze klanten ontwikkelen zich voortdurend en wijzelf natuurlijk ook. Individuele trajecten ontwikkelen zich vaak na verloop van tijd van coaching naar klankborden.

Tarief

Voor bedrijven en organisaties werken wij op offertebasis met een nader overeen te komen uurtarief dat past bij de grootte en typologie van de organisatie.

 

NLP

Het is een bekend gegeven dat miljoenen mensen over de hele wereld NLP cursussen, trainingen, seminars en of workshops hebben bijgewoond. Dus waarom u of uw medewerkers eigenlijk niet? Lees verder >

Mindfulness

Leer met Mindfulness aandachtig te zijn en het natuurlijke rustpunt in uzelf te vinden.
Lees verder >

Organisatieopstellingen

Krijg inzicht in de onderliggende hiërarchische systemen in uw organisatie met Organisatieopstellingen. Lees verder >