“De cursus Esoterische Filosofie is een zeer interessante verhandeling over dat wat er is, maar met onze gewone zintuigen niet waargenomen kan worden. Aan de hand van de leringen van de Tijdloze Wijsheid behandelt Eric de evolutie van aarde en mensheid en geeft hij veel informatie over de Spirituele Hiërarchie en over het groeitraject van bewustwording. De inzichten worden aangereikt zonder oordelen of beoordelen en geven daarmee aan iedereen een bruikbaar referentiekader voor zijn/haar spirituele of religieuze beleving. Deze cursus is een  aanrader voor wie zijn kennis wil verbreden en wil groeien in bewustzijn. Mijn bewustzijnsontwikkeling is er in ieder geval mee in een stroomversnelling gekomen.”

***

“Veel dank voor deze prachtige cursus. Het heeft me heel erg veel gebracht. Ik heb de begeleiding als heel plezierig en helder ervaren.”

***

“Ik heb heel veel geleerd. Ik was nog een relatief groentje in deze groep, maar dat werd heel snel bijgespijkerd door de heldere en gestructureerde uitleg. Ik heb heel veel nieuwe dingen leren kennen en de meditaties voelden heel juist. Het viel mij ook op dat het helemaal geen belemmering was om het via Zoom te doen. Heel erg bedankt Eric voor jouw bevlogenheid.”

***

“Ik heb de manier van uitleg als erg fijn en prettig ervaren.”