Hier enkele reacties van deelnemers aan eerdere cursussen Esoterische Psychologie:

“Door de combinatie van uitleg/studie, contemplatie en geleide meditatie weet Eric je stap voor stap met deze kennis bekend te maken en je te verbinden met jouw stralenpakket. Hij vindt daarbij, in een prettige sfeer, de balans tussen het mystieke en het occulte. Met oog voor de beslommeringen van elke dag moedigt hij aan om op zoek te gaan naar je zeker niet alledaagse levensdoel en de missie van je ziel door de verschillende levens heen.”

“Deze cursus vind ik héél boeiend en verrijkend. We leren over de kosmische energieën die door de mens, alle wezens en alles op aarde heen stromen: “De Zeven Stralen”. En we leren ze binnen te laten via onze chakra’s d.m.v. intensieve meditaties door Eric begeleid. Zowel wat betreft jezelf, als over je medemens krijg je meer inzicht en begrip. Zo belangrijk in deze wereld! Ik leer de dingen in mijzelf bewuster te herkennenen: mijn lagere “ík-je” en mijn hogere Zelf. En zo kun je soms dichter bij je ziel komen.. Tijdens de cursus is er een fijne ontspannen en vrije sfeer. Alles is goed.”

“Over de cursus ben ik erg enthousiast. Het is self-development, persoonlijke groei, bewustzijnsontwikkeling, mediteren in een groep, reflectie..  De wijze waarop Eric de training geeft, de persoonlijke setting bij hem thuis vind ik persoonlijk erg prettig; niets aan veranderen. Ik heb er totaal geen spijt van, integendeel, het heeft me opnieuw veel gebracht op mijn persoonlijke reis.”

“Ik heb n.a.v. de cursus meer inzicht gekregen over de plaats die ik wil innemen in dit leven en op welke manieren ik hierbij ondersteuning kan krijgen vanuit de geestelijke wereld. De diepgaande meditaties hebben interessante ervaringen opgeleverd en de aansluitende momenten van gezamenlijke reflectie brachten dit tot nog meer bezinning.”

“Eric’s kennis, analyses en toewijding hebben mij veel inzicht gegeven in mijzelf en in het prachtige gebied van de spiritualiteit. De cursus heeft mij veel gebracht!”

“De combinatie van overdracht van de kwaliteiten en groeispanningen van de Stralen met de meditaties op de energieën ervan vond ik zeer krachtig. Het heeft mijn proces van bewustzijnsontwikkeling zeer zeker verder verdiept, en mij meer inzicht gegeven in wie ik werkelijk ben en waarvoor mijn ziel in mijn lichaam geïncarneerd is.”