Ben jij, net als ik, ook zo geïnteresseerd in de werkelijke werkelijkheid, en neem jij ook geen genoegen met wat ons hierover in het algemeen wordt voorgeschoteld? Wil jij weten wat je hier doet, waarom je hier bent en wat het leven te betekenen heeft? Dan is deze cursus misschien iets voor jou.

Esoterische Filosofie geeft interessante antwoorden op de grote levensvragen: wie zijn wij; waar komen wij vandaan; waar zijn wij naar op weg; wat is de betekenis en bedoeling van het leven? Ze beschouwt de werkelijkheid vanuit het perspectief van het innerlijke leven (ziel en bewustzijn) dat in de uiterlijke vormen aanwezig is.

In deze cursus ontvang je kennis over de Tijdloze Wijsheid, doorgegeven door Meester Djwhal Khul in de boeken van Alice Bailey, Helena Blavatski en anderen, aangevuld met meditaties en uitwisseling. De Tijdloze Wijsheid vormt de basis van alle religies, zonder er zelf een te zijn, en overbrugt wetenschap, religie en filosofie. Ze geeft ook een breder perspectief aan de huidige wereldontwikkelingen en jouw rol daarin.

Affiniteit met spiritualiteit en bewustzijn is gewenst.

Djwhal KhulAlice-bailey

De Workshop

 • De workshop is een inleiding tot en voorbereiding op de cursus. Op basis hiervan kun je voor jezelf bepalen of je aan de cursus mee wilt doen.
 • Je maakt in één dag kennis met de adembenemende antwoorden die de Tijdloze Wijsheid geeft op de grote vragen.
 • Je ervaart de kracht en energie van de Meesters door afwisseling van kennisoverdracht en diepgaande meditaties.
 • Investering: 133 euro, inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor ondernemers.

De Cursus

In zeven dagen worden de volgende onderwerpen behandeld:

 1. Antwoorden op de Grote Vragen en de bronnen van Tijdloze Wijsheid
 2. Evolutieschema’s, de verborgen geschiedenis van de mensheid, wortel- en subrassen, de Meesters
 3. Een veel langere geschiedenis; Lemurië en Atlantis, Sanat Kumara
 4. De Meesters en Shamballa, de Shamballa impacts en haar gevolgen, de komende impact van 2025 en wat te doen? (o.a. egospelletjes leren doorzien)
 5. De zeven stralen
 6. Het Mystieke en Occulte pad, de paden van Discipelschap en Inwijding
 7. Synthese, terugblik en overview plus uitbreiding van de Grote Vragen (o.a. waarom is er überhaupt creatie?)

De dagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur op een nader te bepalen locatie in Breda.

Wat levert het op?

Door een combinatie van overdracht van kennis en diepgaande meditaties, zullen de krachten en energieën van de Meesters van de Spirituele Hiërarchie diep op je inwerken. Dit zal je proces van bewustzijnsontwikkeling en de synthese tussen je persoonlijkheid en ziel sterk verdiepen.

Investering

999 euro; voor particulieren inclusief BTW, voor ondernemers exclusief BTW. Inclusief handouts, koffie, thee en versnaperingen. Het is mogelijk dit bedrag in termijnen te voldoen, maar je verbindt je bij de start wel aan de hele reeks.

Je bent van harte welkom op deze cursus. Zie agenda voor de cursusdata.

Inschrijven kan per email via deze link.