Ben jij, net als ik, ook zo geïnteresseerd in de werkelijke werkelijkheid, en neem jij ook geen genoegen met wat ons hierover in het algemeen wordt voorgeschoteld? Wil jij weten wat je hier doet, waarom je hier bent en wat het leven te betekenen heeft? Dan is deze cursus misschien iets voor jou.

Esoterische Filosofie geeft interessante antwoorden op de grote levensvragen: wie zijn wij; waar komen wij vandaan; waar zijn wij naar op weg; wat is de betekenis en bedoeling van het leven? Ze beschouwt de werkelijkheid vanuit het perspectief van het innerlijke leven (ziel en bewustzijn) dat in de uiterlijke vormen aanwezig is.

In deze cursus ontvang je kennis over de Tijdloze Wijsheid, doorgegeven door Meester Djwhal Khul in de boeken van Alice Bailey, Helena Blavatski en anderen, aangevuld met meditaties en uitwisseling. De Tijdloze Wijsheid vormt de basis van alle religies, zonder er zelf een te zijn, en overbrugt wetenschap, religie en filosofie. Ze geeft ook een breder perspectief aan de huidige wereldontwikkelingen en jouw rol daarin.

Affiniteit met spiritualiteit en bewustzijn is gewenst.

Djwhal KhulAlice-bailey

De Cursus

In zeven ochtenden worden de volgende onderwerpen behandeld:

  1. De bronnen van de Tijdloze Wijsheid en haar antwoorden op de Grote Vragen
  2. Onze meervoudige menselijke samenstelling; en onze veel langere geschiedenis met de verschillende evolutieschema’s, Lemurië en Atlantis, en de wortel- en subrassen
  3. Het Occulte pad; de paden van Discipelschap en Inwijding
  4. Het Mystieke pad; de Oneness Beweging en de Deeksha, Sri Nisargadatta en anderen
  5. De Meesters en Shamballa, de Shamballa impacts en haar gevolgen, de komende impact van 2025 en wat te doen?
  6. De zeven Stralen en het belang voor onze Ziel en persoonlijkheid
  7. Synthese, terugblik en overview

De woensdagochtende zijn van 9.30 tot 13.00 uur op de Bavelselaan 217 in Breda.

Wat levert het op?

Door een combinatie van overdracht van kennis en diepgaande meditaties, zullen de krachten en energieën van de Meesters van de Spirituele Hiërarchie diep op je inwerken. Dit zal je proces van bewustzijnsontwikkeling en de synthese tussen je persoonlijkheid en ziel sterk verdiepen.

Investering

495 euro; voor particulieren inclusief BTW, voor ondernemers exclusief BTW. Inclusief handouts, koffie, thee en versnaperingen. Het is mogelijk dit bedrag in termijnen te voldoen, maar je verbindt je bij de start wel aan de hele reeks.

Je bent van harte welkom op deze cursus. Zie agenda voor de cursusdata.

Inschrijven kan per email via deze link.