Ben jij, net als ik, ook zo geïnteresseerd in de werkelijke werkelijkheid, en neem jij ook geen genoegen met wat ons hierover in het algemeen wordt voorgeschoteld? Wil jij weten wat je hier doet, waarom je hier bent en wat het leven te betekenen heeft? Dan is deze cursus misschien iets voor jou.

Esoterische Filosofie geeft interessante antwoorden op de grote levensvragen: wie zijn wij; waar komen wij vandaan; waar zijn wij naar op weg; wat is de betekenis en bedoeling van het leven? Ze beschouwt de werkelijkheid vanuit het perspectief van het innerlijke leven (ziel en bewustzijn) dat in de uiterlijke vormen aanwezig is.

Alleen al die eerste vraag – waar komen wij vandaan, waar komt alles vandaan? – is zo intrigerend, en wordt zo elegant beantwoord in de Tijdloze Wijsheidsleringen. Zie dit filmpje voor een voorproefje:

In deze cursus ontvang je kennis over de Tijdloze Wijsheid, doorgegeven door Meester Djwhal Khul in de boeken van Alice Bailey, Helena Blavatski en anderen, aangevuld met meditaties en uitwisseling. De Tijdloze Wijsheid vormt de basis van alle religies, zonder er zelf een te zijn, en overbrugt wetenschap, religie en filosofie. Ze geeft ook een breder perspectief aan de huidige wereldontwikkelingen en jouw rol daarin.

Affiniteit met spiritualiteit en bewustzijn is gewenst.

Wat vorige cursisten zeggen over deze cursus.

De Cursus

In zeven ochtenden worden de volgende onderwerpen behandeld:

  1. De bronnen van de Tijdloze Wijsheid en haar antwoorden op de Grote Vragen
  2. Onze meervoudige menselijke samenstelling; en onze veel langere geschiedenis met de verschillende evolutieschema’s, Lemurië en Atlantis, en de wortel- en subrassen
  3. De Meesters en Shamballa, de Shamballa impacts en haar gevolgen, de weg naar 2025 en wat te doen?
  4. Esoterische Psychologie; de zeven Stralen en het belang voor onze Ziel en persoonlijkheid
  5. Glamour, een wereldprobleem.
  6. Paden van Bewustzijnsontwikkeling; het Occulte pad en de paden van Discipelschap en Inwijding.
  7. Synthese, terugblik en overview.

In alle lessen wordt het onderwerp gerelateerd aan de wereldsituatie op dat moment en de ervaringen en belevingen van de deelnemers.

De cursus wordt gecombineerd aangeboden en is zowel live in Breda als via Zoom bij te wonen of te volgen.

Wat levert het op?

Door een combinatie van overdracht van kennis en diepgaande meditaties, zullen de krachten en energieën van de Meesters van de Spirituele Hiërarchie diep op je inwerken. Dit zal je proces van bewustzijnsontwikkeling en de synthese tussen je persoonlijkheid en ziel sterk verdiepen. Ook zul je meer inzicht krijgen in de achtergronden van de situatie in de wereld en jouw plaats en bijdrage daarin.

Suggestie tot bijdrage

Als je je het kunt veroorloven 490 euro, vrijgesteld van BTW. Dit is inclusief handouts, koffie, thee en versnaperingen. Het is mogelijk dit bedrag in termijnen te voldoen, maar je verbindt je bij de start wel aan de hele reeks.

Maar omdat ik het heel belangrijk vind dat de diepgaande kennis en energie van de Tijdloze Wijsheidsleringen wordt verspreid mag je ook minder bijdragen, als je je de genoemde suggestie momenteel niet kunt veroorloven. Ieder redelijk voorstel is bespreekbaar!

Je bent van harte welkom op deze cursus. Zie agenda voor de cursusdata.

Inschrijven kan per email via deze link.