Esoterische Astrologie

Esoterische Astrologie is de astrologie van de Ziel, en van de relatie tussen de persoonlijkheid en de Ziel. Hierin staat niet de horoscoop van de persoonlijkheid centraal, waarin vaak de meeste aandacht uitgaat naar je zonneteken. Dat is het onderzoeksgebied van de reguliere exoterische astrologie. De Esoterische Astrologie richt zich op het samenspel van de planeten en stralen, en op de energieën, krachten, kwaliteiten en spanningsvelden van alle dierenriem-tekens (speciaal de ascendant, en de zon- en maan-tekens), en de invloed ervan op je Ziel.
Bekijk dit filmpje voor meer informatie.

De cursus 

In twaalf dagen wordt rondom iedere Volle Maan kennis overgedragen van het betreffende dierenriem-teken, de heersende planeten, de stralen en de invloed ervan op je ziel. Tevens verbinden we ons via diepgaande meditaties met de heersende krachten en energieën.

Dag 1: Steenbok
Dag 2: Waterman
Dag 3: Vissen
Dag 4: Ram
Dag 5: Stier
Dag 6: Tweelingen
Dag 7: Kreeft
Dag 8: Leeuw
Dag 9: Maagd
Dag 10: Weegschaal
Dag 11: Schorpioen
Dag 12: Boogschutter

Daardoor krijg je een grondige analyse en verdieping in:
  • de verbinding van de zeven stralen met de planeten
  • de exoterische, esoterische en hiërarchische heersers
  • de wetenschap van de driehoeken
  • de drie astrologische kruisen
  • en de eigenschappen/deugden per teken

Deze cursus is een vervolg op en verdere verdieping van de cursus Esoterische Psychologie (de zeven Stralen), maar is ook los te volgen.

Wat levert het op?

  • Je krijgt gaandeweg de twaalf dagen, met telkens een maand ertussen voor integratie, steeds diepgaandere kennis en verbinding met de dierenriem-tekens en heersende planeten.
  • Dit geeft je inzicht in de deugden en ondeugden van je karakter en hoe daar effectiever mee om te gaan. Dit zal je persoonlijke en spirituele leiderschap versterken in zowel je persoonlijke als je zakelijke leven.
  • Ook verdiept het je inzicht in je levensdoel, de missie van je ziel, en de weg die je ziel aflegt door de verschillende levens, en met name door dit leven, heen.
  • Dit alles draagt diepgaand bij tot jouw bewustzijnsontwikkeling en inwijding in de esoterische wijsheden, waardoor je impact en vermogen om dienstbaar te zijn zal worden versterkt en je een completer inzicht krijgt in de werkelijkheid om ons heen en jouw plaats en bijdrage daarin.

Investering

1666 euro. Voor particulieren inclusief BTW, voor ondernemers exclusief BTW. Inclusief handouts, koffie, thee en versnaperingen. Het is mogelijk dit bedrag in termijnen te voldoen, maar je verbindt je bij de start wel aan de hele reeks.

Je bent van harte welkom op deze cursus. Zie agenda voor de cursusdata.

Inschrijven kan per email via deze link.