Wat is de Jassentechniek?

Bij de Jassentechniek verbindt de therapeut zich met een hoge energetische (universele) frequentie, waarmee energetische ballast bij de klant wordt verwijderd. ‘Jassen” met energetische ballast worden uitgetrokken,  zoals bijvoorbeeld de traumajas, de projectiejas, de energetische verbindingenjas, de karmajas en nog veel meer. Deze techniek past uitstekend bij deze nieuwe tijd van transformatie naar meer Licht, Eenheid en Liefde. Transformeren gaat veel sneller als de Jassen eenmaal uit zijn.

Foto Jassentechniek

Sensability en de Jassentechniek

Eric Huysmans heeft in 2006 de opleiding Jassentechniek afgerond en is sindsdien gecertificeerd Jassentechniek-therapeut. Hij trekt de Jassen bij individuele klanten meestal in één sessie uit, vaak gecombineerd met een ademsessie (zie Ademflow). Deze combinatie blijkt heel goed te werken en is zeer krachtig. Aan het eind van de eerste sessie leer je hoe je zelf de onderliggende celherinneringen (of conditioneringen) kunt transformeren. Het is aan te raden om nog enkele keren terug te komen, zeker als Ademflow is ingezet. In de tweede sessie wordt het transformeren geëvalueerd en worden de jassen zonodig nog een keer op een dieper niveau uitgetrokken. Ademflow en onze manier van coachen met o.a. NLP zijn heel goed inzetbaar bij de nazorg na het uittrekken van de Jassen en de daaropvolgende transformatieperiode. Eric trekt de Jassen desgewenst ook in groepen uit. Hiervoor kan op aanvraag een workshop worden georganiseerd.

Investering

Voor particuliere klanten reken ik een vast bedrag per sessie naar draagkracht. De kosten wegen niet op tegen de opbrengsten. Voor klanten die via een organisatie komen werk ik met een uurtarief op offertebasis, afgestemd op de grootte en draagkracht van de organisatie.

Wat levert het op?

De Jassentechniek is een krachtige en elegante reinigingstechniek die je het volgende oplevert:

  • Bevrijding van energetische ballast die je in de loop van je leven (en ook in vorige) hebt opgebouwd.
  • Vrijmaking van energie en onontgonnen kwaliteiten.
  • Letterlijk een lichter en vrijer gevoel.
  • Het maakt de weg vrij voor een makkelijkere en meer diepgaande transformatie van fysieke, emotionele, mentale en spirituele blokkades.

Persoonlijk voorbeeld

Nadat bij mij de jassen waren uitgetrokken merkte ik dat ik, na een transformatieperiode van enkele maanden, veel meer energie had en dat de weg was vrijgemaakt voor nieuwe onontgonnen wegen. Zo ben ik daarna mijn lang gewenste droom om boeken te schrijven en lezingen te geven gaan waarmaken en heb ik nieuwe wegen ontdekt om mijn missie en passie (zie Eric Huysmans) te gaan leven. Hieronder vallen ondermeer mijn reizen naar India naar de Oneness University (zie Oneness Deeksha), de ontdekking van de esoterie en mijn studie naar the Ageless Wisdom.